Actualiteiten Insolventierecht

Is uw kennis van het insolventierecht nog up-to-date?

Wilt u snel op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen in het insolventierecht? Op 31 mei bespreekt Egbert Loesberg  in de cursus ‘Actualiteiten insolventierecht’ onderwerpen uit de dagelijkse praktijk. U krijgt handige tips en praktische adviezen. Na afloop is uw kennis weer op peil.

Docent

Over deze cursus

Wilt u uw kennis van het insolventierecht opfrissen? In deze actualiteitencursus krijgt u een overzicht van de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties over insolventierecht. Met deze actualiteitencursus kunt u in drie uur tijd efficiënt en op niveau uw kennis opfrissen. Zo voorkomt u dat u belangrijke ontwikkelingen mist en bent u weer helemaal op de hoogte.

Volg op deze dag nog een tweede actualiteitencursus!

Deze cursus vindt plaats tijdens de CPO Actualiteitendag. Gedurende deze dag kunt u twee actualiteitencursussen volgen. Maak uw dag compleet en combineer deze cursus met een andere actualiteitencursus! Zo behaalt u 6 PO punten op 1 dag. Efficiënt en voordelig. Meer info over de CPO Actualiteitendag.

Voor wie?

Advocaten, bedrijfs- en overheidsjuristen

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Type
Cursus
Vorm
Op locatie
Datum en tijd
vrijdag 31 mei 2024 van 13:45 uur tot 17:00 uur
Locatie
Van der Valk Zuidas, Amsterdam
Prijs
€ 325,- inclusief digitaal cursusmateriaal en catering (vrijgesteld van btw)
Punten
3 PO-punten NOvA
Rechtsgebied
Insolventierecht

Valt binnen het Altijd scherp-abonnement

Met het Altijd scherp-abonnement kiest u onbeperkt uit het uitgebreide aanbod van cursussen en webinars van het CPO. Meer informatie