CPO Extra

Extra kennis en inspiratie voor CPO-cursisten

Meer inhoud met CPO Extra

Het CPO doet graag iets extra’s voor zijn cursisten. Daarom is er CPO Extra. Heeft u recent een CPO-cursus gevolgd? Dan ontvangt u extra kennis en inspiratie:

  • Gratis deelname aan het jaarlijkse CPO congres
  • Gratis deelname aan exclusieve kennis-sessies
  • 10% korting op uw volgende cursus*
  • En af en toe verrassen we u met extra inhoud

Voor wie?

CPO Extra is bedoeld voor cursisten die sinds 1 januari van het voorafgaande jaar een of meerdere (online) cursus(sen) en/of congressen van het CPO hebben gevolgd, en voor deelnemers aan het Altijd scherp-abonnement en de webinarbundels.

* Verzilver uw korting

Wilt u uw 10% korting op uw volgende cursus verzilveren? Gebruik dan de vouchercode die u aan het begin van het jaar per e-mail van ons ontvangt. U kunt deze code ook inzetten voor een CPO Webinarbundel. Kiest u liever voor het Altijd scherp-abonnement? Dan krijgt u 100 euro korting. Ook die vouchercode krijgt u van ons per e-mail.

Zorg ervoor dat u niks mist

Wilt u van alle voordelen van CPO Extra genieten? U ontvangt de e-mails over CPO Extra automatisch als u het CPO toestemming heeft gegeven om u te mailen. Heeft u nog geen toestemming gegeven? Dit kunt u doen via mijnCPO. Zo mist u geen acties.

Kennisdeling

Het CPO heeft kennisdeling voor de praktijk hoog in het vaandel staan. Met CPO Extra haalt u meer uit uw cursusdeelname. Heeft u een cursus bij het CPO gevolgd? Dan ontvangt u vanzelf per e-mail de speciale uitnodigingen en extra inhoud. Heeft u een vraag over CPO Extra? Mail naar info@cpo.ru.nl.